Brits tuincentrum Rosebourne start in augustus met nieuw concept ‘the Fresh Approach’

Kort na de zomer opent de Britse tuincentrum keten Rosebourne haar eerste nieuw gebouwde filiaal in Andover. Rosebourne wil nieuw elan geven aan de bestaande tuincentrum branche en komt met het verfrissend concept ‘the Fresh approach’:  de winkel is voor 50% op food georiënteerd en voor de overige 50% op groen en geschenken.

De ‘fresh approach’ komt terug in de aanwezigheid van een farm shop en een slagerij, maar ook op bijzondere wijze in het restaurant: veel aandacht voor verse producten, gerechten worden ter plekke bereid en er is bediening aan tafel. De setting is bijzonder sfeervol, in een apart gelegen gedeelte van het gebouw met verhoogde plafonds met bogen. 

De vrij nieuwe keten wordt geleid door een management team met een flink track record in de tuincentrum branche, o.a. bij Blooms of Bressingham, Garden and Leisure and Beckworth Emporium.

Het Rosebourne team vroeg Thermoflor om samen met HPW Architects vorm te geven aan het principe “waar voor je geld”. Ontwerp en uitvoering werden professioneel samen aangepakt. 


Bob Dalton
De architecten van HPW stonden, zelfs na al vele malen met Thermoflor samen te hebben gewerkt, versteld van de snelheid van het bouwteam:

Bob Dalton (associate director HPW): “Thermoflor have once again surpassed our expectations. The building totally 3,500 sq. metres was erected and watertight (barring external doors) within 8 weeks of starting on site in a very fast-track programme with the complete steel frame being erected in only 5 days! We enjoy working with Thermoflor’s team and look forward to our next project and our continued partnering working relationship.”  

 

 

 

 

 

 

Visual-Rosebourne

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *