Nieuwe centres in United Kingdom openen hun deuren

Bij tuincentrum Rosebourne in Andover knipte tv-presentator David Domoney, bekend van Love your Garden, op 22 Oktober het openingslintje door. 

opening-rosebourneopening-rosebourne-andover

Thermoflor filmde tijdens de bouw en bij de oplevering en laat u hier graag meekijken.

In de buurt van Leeds opende onlangs het nieuwe Garforth Garden Centre en Restaurant van Klondyke. Het nieuwe tuincentrum is gebouwd op het terrein waar voorheen het Savilles Garden Centre stond, wat in 2014 werd gesloten. Het door ons gebouwde tuincentrum heeft een restaurant met 250 zitplaatsen en diverse indoor shops voor ‘crafts’ en koken. Klondyke Garforth neemt binnen de keten de rol in van ‘pilot store’ voor een nieuw ontwikkelde plant concept presentatie.   

klondyke-opening

Aanbouw op bestaande constructie bij Garsons

Bij het tuincentrum van Garsons in Titchfield ontstond recentelijk de wens voor meer ‘all weather retail space’, te realiseren door Thermoflor. Een specialistisch werk, omdat de aanbouw moet aansluiten op de bestaande constructie en hoogte verschillen moeten worden overbrugd. Na nauwkeurig meetwerk van de engineers van Thermoflor, wordt de realisatie momenteel vakkundig voorbereid. De upgrade van het tuincentrum en de uitbreiding van de overdekte,  verwarmde verkoopoppervlakte zal in het voorjaar van 2017 afgerond zijn.   

garsons-titchfield

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *