‘Open sky’ overkapping van de buitenverkoop

Het blad Garden Centre Retail Magazine brengt deze maand een interview met de general manager van Haskins Roundstone, over zowel de nieuwste als grootste vestiging van de Haskins keten in de UK:  Haskins Roundstone. De vestiging van 9.300 m2  is gebouwd in 2012 , draait een jaaromzet van € 11 mln en heeft 150 medewerkers in dienst. Naast de operationele informatie over dit destination tuincentrum, vestigen we graag uw aandacht op  “de overkapping van de buitenverkoop.’ 

In dit tuincentrum is gekozen voor een “open sky” loopstraat als overkapping van de buitenroute. Onder deze 12.80m brede loopstraat, zijn ook verkoop tafels gepositioneerd waardoor de klant ook met slechter weer toch verkoop impulsen ervaart. En doordat het gehele dak ook open kan, blijft deze overkapping ook bij mooi weer een aantrekkelijke buitenruimte.

The best of both worlds heeft Haskins met deze open sky loopstraat gecombineerd, waardoor deze plantenafdelingen er niet alleen altijd fraai uitzien, maar er ook meer omzet wordt gegenereerd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *