Recreatie sector ontdekt de mogelijkheden van Open Sky schuifdak van Thermoflor

Een vakantiepark in de provincie Gelderland (Het Eiland van Maurik) laat de vakantiepret van haar gasten niet langer beïnvloeden door het wisselvallige  Nederlandse weer. Deze zomer realiseerde het park een bijzonder nieuw zwembad, waar ongeacht het weer het hele jaar ‘binnen’ gezwommen kan worden met een ‘buiten’gevoel.

Opvallend aan  de moderne, transparante constructie zijn het schuifbare Open Sky zonnedak en de zijwanden die open en dicht kunnen. Hiermee kan het overdekte bad met mooi weer worden opengezet. Dat het nieuwe zwembad op een hoge  waardering mag rekenen van de bezoekers, blijkt al uit de eerste lovende gastrecensies op sociale media.

 

Aan Bright Buildings, het zusterbedrijf van Thermoflor voor de recreatiebranche, werd door het slimme ontwerp de opdracht voor de bouw gegund.

Het systeem is dé oplossing voor indoor speeltuinen, farm shops en horeca gelegenheden: Alle ruimtes waar uw klanten ’s zomers het voordeel van buiten zijn willen ervaren en  ’s winters het voordeel van beschutting. Met een gebruiksvriendelijk systeem, dat met een app te bedienen is, transformeert binnen naar buiten binnen 5 minuten.

Meer weten? Bekijk de inspirerende Open Sky video op de site van Bright Buildings.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *