Wist u dit al over Thermoflor?

Uit een onderzoek dat we onlangs onder een aantal tuincentra eigenaren hielden, bleek dat Thermoflor goed scoort op het bouwen van mooi vormgegeven projecten van een kwalitatief hoogstaand niveau. Maar er is meer dat wij voor u kunnen betekenen, wist u dit bijvoorbeeld al over ons?

… dat wij u in de oriënterende fase van de uitbreiding van uw winkel kunnen helpen met een haalbaarheidsonderzoek? Het toekomstig succes van uw tuincentrum wordt in deze fase bepaald en wij weten als geen ander waar u rekening mee moet houden.

… dat wij ook het design van uw winkel kunnen verzorgen? We hebben architecten in huis die helemaal ingevoerd zijn in de branche en die mooie, betaalbare en goed renderende gebouwen creëren.

…. dat wij het gehele bouwproces kunnen coördineren, van de eerste schop in de grond tot aan de oplevering? Wij ontzorgen u volledig en u heeft geen omkijken meer naar de bouw. U kunt zich geheel blijven richten op uw huidige winkel terwijl wij de complete bouw, de voortgang en de planning verzorgen.

Foto’s: Wolters Overdinkel (NL)

Wolters-afwerking2

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *